Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Marathon Leiden Tijden


Leiden Marathon

WEB Leiden Marathon 11 en 12 mei 2024

DE 33E LEIDEN MARATHON OP 11 EN 12 MEI 2024

WEB DE 33E LEIDEN MARATHON OP 11 EN 12 MEI 2024

De Leiden Marathon vindt plaats op 11 en 12 mei 2024. De marathon is een jaarlijks evenement dat door de straten van Leiden loopt. Het evenement omvat een volledige marathon, een halve marathon, een 10 km-loop en een 5 km-loop. De Leiden Marathon is een van de grootste marathons in Nederland en trekt jaarlijks duizenden deelnemers.

De Leiden Marathon is een uitdagend evenement, maar het is ook een geweldige manier om de stad te zien. Het parcours voert deelnemers langs enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Leiden, waaronder het stadhuis, de universiteit en de Burcht.

Als je geïnteresseerd bent in deelname aan de Leiden Marathon, kun je je online registreren. De registratie opent in januari 2024. De kosten voor deelname variëren afhankelijk van de afstand die je wilt lopen.

Of je nu een ervaren marathonloper bent of gewoon een uitdaging zoekt, de Leiden Marathon is een geweldig evenement om aan deel te nemen. De prachtige omgeving, de enthousiaste supporters en het gevoel van voldoening dat je krijgt als je de finish bereikt, maken de Leiden Marathon tot een onvergetelijke ervaring.

De Leiden Marathon wordt live uitgezonden op ons televisiekanaal. Dus zelfs als je niet meedoet, kun je toch genieten van de actie.

Met een gemiddelde tijd van 2u14'19", berekend over de snelste tien finishtijden, staat Leiden op een zesde plaats op de ranglijst van snelste marathons in Nederland.



Run Now

Comments